Aito Kierto -
Meistä

Aito Kierto - Laitteiden uusi aikakausi - Aito Kierto - Laitteiden uusi aikakausi
Rohkea joukko kiertotalouden
tulevaisuuden rakentajia – sitä on
Aito Kierto.

TARINAMME

Mitäpä jos  meillä on jo kaikki parempaan huomiseen?

Aito Kierto vauhdittaa laitteiden kiertotalouden transformaatiota, jotta meillä ja laitteillamme on syytä hymyyn huomennakin. 

Yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa autamme eri toimijoita siirtymään osaksi laitteiden kiertotaloutta kaikilla sen tasoilla ja vauhdittamaan muutosta yhteisten hyötyjen saavuttamiseksi. 

Kaikki sai alkunsa perinteisestä mobiilihuolto-yrityksestä, joka katsoi rohkeasti ympärilleen ja eteenpäin – ja muuntautui kiertotalouden edelläkävijäksi. Oletko sinä seuraava tulevaisuudentekijä? 

Tähän haluamme
tuoda muutoksen

Valloilla on illuusio, joka kertoo käyttämiemme laitteiden kestävän vain noin kolme vuotta, ennen kuin ne kerätään pois markkinoilta huonon kunnon takia.

Todellisuudessa markkinoilta pois kerätyt laitteet myydään usein uudelleen köyhiin maihin, jossa ne päätyvät ongelmajätteeksi. Tilanne on ollut ihmisten ja maapallon kannalta kestämätön jo kauan.

Samaan aikaan tuotetaan massoittain kiertotalouteen huonosti sopivia laitteita, joista ihmiset maksavat liikaa eivätkä tiedä, minne ne päätyvät.

Ratkaisu

Tarvitaan uusi tapa omistaa, käyttää ja kierrättää laitteita

Maapallon ja ihmisten eduksi laitteiden omistus tulisi siirtää niiden koko elinkaaresta vastuullisesti huolehtiville toimijoille, jotka tarjoavat laitteet arkea helpottavana palveluna.

Aito Kierto lukuina

60 000

huoltoa vuodesta 2020

Aito Kierto lukuina

350

tonnia vähemmän päästöjä

Aito Kierto lukuina

25

asiantuntijaa

Ota yhteyttä

Aito Kierron tiimi palveluksessasi

Ekosysteemikumppanimme

Yhdessä kohti 100 % laitekiertoa

Aito Kierto on uusi tapa valmistaa, ostaa ja kierrättää älylaitteita. Rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa uudenlaista, kestävämpää laitteiden kiertotalouden mukaista ekosysteemiä, joka kattaa koko laitteiden elinkaaren valmistuksesta materiaalien kierrätykseen saakka. 

Kunnianhimoinen tavoitteemme on toteuttaa 
100 % laitteiden ja materiaalien kierto, jossa jätettä ei enää synny.

liity joukkoomme

Katso avoinna olevat työpaikkamme

Olisitko sinä seuraava kiertotalouden tulevaisuuden avainpelaaja? Katso avoimet paikkamme tai laita meille avoin hakemus!

Ajankohtaista

Uutiset ja tiedotteet

Fair Friday -tarjouksia Aito Kierto -myymälöissä

Uutiset ja tiedotteet

Aito Kierto Fairphonen jälleenmyyjäksi ja palvelukumppaniksi

Uutiset ja tiedotteet

Aito Kierto -myymälä avattu Jyväskylässä