Fairphone - Muutos on sinun käsissäsi

Fairphone on poikkeuksellinen puhelin, joka eroaa monella tavalla kaikista muista.

Se on tehty kestämään ja helpoksi korjata. Fairphone on myös valmistettu vastuullisesti tuotetuista ja kierrätetyistä materiaaleista, varmistaen työntekijöiden reilut ja turvalliset olosuhteet.

Aito Kierto haluaa tuotteidensa ja palveluidensa kautta muuttaa elektroniikan hankintaa, käyttöä ja kierrätystä kohti kestävämpää, kiertotalouteen perustuvaa mallia. Fairphone on siksi meidän ensisijainen valintamme.  

Suunniteltu sinulle

Paras tapa älypuhelimen ympäristöjalanjäljen pienentämiseen on saman puhelimen käyttäminen mahdollisimman pitkään, minkä vuoksi Fairphone ja Aito Kierto puhuvat pitkäikäisten ja laadukkaiden tuotteiden puolesta. 

Tiedämme, että rakastat tätä puhelinta vuosien ajan. Siksi Fairphone 5 -älypuhelimella on viiden vuoden takuu ja kahdeksan vuoden ohjelmistotuki. Mikä muu puhelinvalmistaja voi sanoa samaa?

Suorituskykyä pitkälle tulevaisuuteen

Fairphone 5 ei ole vain nopea, vaan se pysyy näin nopeana vuoteen 2031 asti. Aivan oikein, vuoteen 2031! Tämä on ainutlaatuisen pitkäikäisen kahdeksan ytimen piirisarjan ansiota, jonka tukena on vähintään kahdeksan vuoden ohjelmistopäivitykset. 

Viiden vuoden takuu

Fairphonella laitteen pitkäikäisyys on todella tärkeää. Mikä olisikaan parempi tapa todistaa se kuin tarjota pidennetty takuu? Siksi jokaisella Fairphone 5 -puhelimella on viiden vuoden takuu; sinun tarvitsee vain aktivoida se oston jälkeen. Käyttöehtoja sovelletaan: lue lisää osoitteesta fairphone.com/warranty  

Helppo korjata

Rikkoutuiko näyttö? Vaihtonäyttö maksaa alle 100 €! Heikkeneekö akku koko ajan? Uusi maksaa vain 39.95 €! Korjaus on helppo tehdä kotona muutamassa minuutissa. Kirsikkana kakun päällä: Fairphonen helpot ohjevideot tukevat sinua korjauksessa.

Vaihdettavat osat

Oletko joskus rikkonut näytön ja todennut
korjaamisen tulevan niin kalliiksi, että ostit
mieluummin kokonaan uuden laitteen?
Fairphonen kanssa voit elää huoletta: se on valmistettu moduuleista, joita voi ostaa
vaihdettavina osina.

Valmistettu vastuullisesti

Tiedätkö, mitä älypuhelimesi sisällä on? Älypuhelin valmistetaan yli 50 eri materiaalista, joihin kuuluu harvinaisia metalleja ja jalometalleja. Nämä materiaalit tulevat eri maista ympäri maailmaa, ja ne louhitaan usein tavalla, joka vahingoittaa maapalloa ja asettaa työntekijät vaikeisiin olosuhteisiin. Siksi Fairphone yrittää tehdä asiat toisin. 

Reilut ja kierrätetyt materiaalit

Fairphone pyrkii parantamaan materiaalien hankintatapaa keskittymällä 14 materiaaliin. Fairphone hankkii nämä materiaalit reilusti ja vastuullisesti (esimerkiksi Reilun kaupan kulta, IRMA-litium ja kierrätetty alumiini, harvinaiset maametallit ja kupari) tai maksaa kulutustaan vastaavan palkkion reilusti louhitusta tuotannosta (reilut kulta-, hopea- ja kobolttihyvitykset). Yhteensä 70 % näistä materiaaleista, joihin keskitymme, on reiluja.  

Valmistettu ihmisiä kunnioittaen

Fairphone luo yhdessä toimittajiensa kanssa paremmat työolosuhteet tarjoamalla tehdastyöntekijöille toimeentulon turvaavan palkan bonuksen ja luomalla työympäristön, jossa jokaisen ääni tulee kuuluviin. Fairphone 5:n valmistajalla on SA8000-sertifiointi, joka on yksi korkeimmista turvallisten ja asianmukaisten työolosuhteiden standardeista.

Valmistettu ilmastotietoisesti

Uuden puhelimen tuotanto muodostaa yli 70 % sen CO2-jalanjäljestä. Siksi Fairphone vähentää ja pyrkii välttämään ja vähentämään hiilidioksidipäästöjään suunnittelemalla tuotteita, jotka kestävät, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja investoimalla hankkeisiin, joissa maapallo ja ihmiset ovat etusijalla. Valitut Gold Standard -sertifioidut hankkeet vähentävät hiilidioksidipäästöjä energiatehokkuustoimenpiteillä Ugandan ja Kongon demokraattisen tasavallan yhteisöissä. Fairphonen osuus vastaa myydyn Fairphone 5 -puhelimen valmistuksen, toimituksen, käytön ja jätteenkäsittelyn ilmastojalanjälkeä.

Kaikki tarvitsemasi toiminnot

Nopea, tehokas, luotettava – useiden vuosien ajan

Intuitiivinen Android 13

Huippuluokan käyttäjäkokemus, jota voit mukauttaa ja hallita. Lisäturvallisuutta. Esiasennettuja sovelluksia ei ole, Android on puhtaimmillaan. Tee siitä omasi. 

Massiivinen laajennettava tallennustila

8 Gt RAM-muistia, 256 Gt sisäistä muistia. Jopa 2 Tt laajennettavaa SD-korttitallennustilaa kaikelle tarvitsemallesi. Vuosien valokuvat ja videot, miljoonat asiakirjat. Kaikki sinua varten.

Erittäin nopea 5G

Voit soittaa videopuheluita ystäville ja perheelle HD-tarkkuudella, suoratoistaa musiikkia välittömästi ja katsoa elokuvia liikkeellä ollessasi. Erinomaista nopeutta pitkälle tulevaisuuteen. 

Dual SIM

Nauti Dual SIM -toiminnon joustavuudesta. Käytä töissä yhtä SIM-korttia ja yksityiselämässä e-SIM-korttia tai pidä yhteyttä läheisiisi ulkomailla. Vaihtoehtoja riittää.

Koko päivän kestävä akku

Koko päivän kestävän virran (4200 mAh) ja pikalatauksen yhdistelmä. Lisäksi akku on helppo vaihtaa tarvittaessa, joten voit jatkaa käyttöä aina vain. Hankkimalla kaksi akkua, pärjäät matkoillakin pitkään ilman latausmahdollisuutta.

  • 32 tuntia päivittäistä käyttöaikaa
  • Lataus 50 %:iin 20 minuutissa ja 100 %:iin 120 minuutissa
  • 16 tuntia jatkuvaa videotoistoa
  • 10 tuntia keskeytymätöntä pelaamista

Kolme parempaa kameraa ja kaksi ensiluokkaista objektiivia

Kolme 50 megapikselin kameraa. Nämä laajakulma- ja ultralaajakulmaobjektiivit ovat huippulaadukkaita: nopeita, teräviä, luotettavia ja valmiina silloin kuin sinäkin.

Entistä parempia selfieitä

Tarvitsetko selfiekameran, joka pysyy varmasti vauhdissasi tilanteesta tai ympäristöstä riippumatta? Tämä 50 megapikselin objektiivi hoitaa kaiken tarvitsemasi.

Upeat videot | Maailmasi 4K-tarkkuudella

  • Jopa 4K-resoluutio
  • Jopa 240 kuvaa sekunnissa
  • HDR-videot
  • Erittäin tasaiset käsivaralla kuvattavat videot

3 tyylikästä väriä

Puhelimesta on saatavilla läpinäkyvä, taivaansininen ja mattamusta versio

Fairphonet tarvikkeineen löydät myymälöistämme sekä verkkokaupasta.

Aito Kierto tarjoaa lisäksi ainoana jälleenmyyjänä Suomessa Fairphoneille myös kattavat kuukausimaksulliset elinkaaripalvelut, laitevuokrapalvelun sekä suoran asiakastuen laitteiden huoltoon ja korjauksiin.  

Kysy myös hyvitystä vanhasta puhelimestasi - me huolehdimme sen elinkaaren jatkumisesta tai kierrättämisestä tietoturvallisesti ja vastuullisesti. 

Yritysten laite- ja elinkaaripalvelutarpeissa auttaa B2B-myyntimme.

 

 

Tutustu Fairphonen tarinaan videolta

Lisätietoja löydät myös valmistajan sivuilta: Fairphone | The phone that cares for people and planet