Oletko sinä seuraava tulevaisuudentekijä?

Aito Kierrolla työskentelee rohkea joukko kiertotalouden tulevaisuuden rakentajia. Me tähtäämme kohti kestävää huomista, jossa laitteiden valmistajat ja käyttäjät ympäri maailman luovat yhdessä 100-prosenttisen laitekierron ja laittavat stopin luonnonvarojen turhalle kuluttamiselle sekä jätteen synnylle.

Muutos vaatii mukaansa meistä jokaista, osaa rakentamaan etulinjaa kanssamme. Aito Kierron tiimissä työskentelee laaja-alainen asiantuntijajoukko aina huoltopalvelun ammattilaisista kiertotalouden ja asiakaspalvelun asiantuntijoihin. Jos sydämesi sykkii rohkealle muutokselle, laita meille avoin hakemus ja kerro, miten juuri sinun osaamisesi voisi olla hyödyksi matkalla kohti parempaa huomista! 

Lähetä avoin hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen raija.rantanen@aitosupport.fi. 

 

Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja aina luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Jos haluat hakemuksen lähettämisen jälkeen että poistamme hakijatietosi, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteseen raija.rantanen@aitosupport.fi. 

Aito Support Oy on vastuullisen älylaitteiden elinkaarenhallinnan edelläkävijäyritys ja Samsung-mobiililaitteiden takuuhuoltaja. Aito Support toimii tällä hetkellä kolmessa toimipisteessä Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaan Tammistossa, jatkossa tavoitteenamme on vahva kasvu. Aito Supportin tavoite on kiertotalouden edistäminen ja elektroniikkajätteen vähentäminen käytettyjä laitteita ja niiden varaosia hyödyntämällä. Liiketoimintastrategiamme on juuri nyt vahvassa uudistumisvaiheessa ja jatkossa Aito Kierto -nimellä jatkossa tunnettavat palvelut tarjoavat kattavimman avun kaikkiin älylaitteita koskeviin haasteisiin.